HASZNÁLD AZ “NYPETI10OFF” KUPOKÓDOT ELSŐ VÁSÁRLÁSHOZ 10% KEDVEZMÉNYÉRT!

🌿Célok, üzleti tervek, támogatások 🌿

🌿 Hogyha szeretnéd minél több bolt polcain látni a termékeket, akkor a legegyszerűbb mód a támogatásra a webshopban történő vásárlás és természetesen, az organikus marketing azaz minden egyes megosztása az oldalamnak nagyban segít, hogy elérjük a célközönségünket, és új emberekhez jussanak el a termékek, még olyanokhoz, akik még nem feltétlenül vegetáriánusok, vagy vegánok, de a finom íz mindenkinek felemelni a testét & lelkét, és ahogy már biztosan tudjátok a termékekről, semmilyen kémiai adalékanyagot nem használok csak a legtisztább termelői hozzávalókkal dolgozunk.

🌿 Jelenleg befektetőket keresek, hogy konyhámat fejleszteni tudjam, biztosan tapasztaltátok, h a rendelési idő nem a leggyorsabb, egy átlagos webshophoz képest ahol 2-3 nap alatt kijönnek a termékek, jelenleg olyan 1-2 hetes idővel dolgozok, ezért is szeretném fejleszteni a konyhát a konyhai eszközöket, a berendezéseket, a csomagolást és egy szóval mindent.

🌿 Hogyha szeretnéd, hogy minél hamarabb a családi asztalra kerüljenek a termékek, akkor fontold meg a támogatást, az alábbi linken 👇lent.

🌿  Üzleti terv:

🌿 Nagyon sokan jeleztétek, már hogy szívesen jönnétek hozzám dolgozni, de ehhez az kell, hogy én meg tudjam valósítani ehhez a feltételeket.

🌿 Az első befektetésből megnyitom az első profi konyhám, felveszek legalább 2-3 embert, és weblap fejlesztésre, ami sajnos jelenleg nem a leggyorsabb, de dolgozok rajta minden nap, és egy marketinges pozícióra is nagy szükség van. El kell érni az összes olyan embert, aki jelenleg már ismer hasonló termékeket, és ezzel megkönnyítjük az életét otthon a konyhai válaszutasban.

🌿 És olyan emberekhez is el kell jussanak a termékek, akiknek még fogalmuk sincs az egészről, de hajlandóak és nyitottak, változtatni testükért, lelkükért, szóval az első befektetésből aszalógépeket, új profi turmixgépeket, vákuumozógépeket, és csomagológépeket veszek, hogy minden a leggördülékenyebben, gyorsan és hulladékmentesen mennyen

🌿 Sokan lehet, hogy csak ételként tekintenek erre a termékekre, de sokkal több van bennük, ugyanis biztosan tudjátok, hogyha jót esztek, akkor nem csak jól érzitek magatokat, azaz van az a mondás, hogy “ha tényleg jót ettél, akkor másnap is jól érzed magad tőle”, ami a mai emberek étkezési szokásaira nem nagyon jellemző, megesznek ma valamit és másnap úgymond a halálukon van az emésztő rendszerük, mert annyi mesterséges anyagot pakoltak belük.

🌿 Nem csak azért érdemes ezeket a kenyereket és chipseket választani, mert jól fogod magad tőlük érezni testileg, hanem tényleg egy olyan folyamatban vagyunk, hogy a lelki felébredést is támogatja, ugyanis ha tiszta a test, sokkal könnyebb spirituális szinten is fentebb emelkedni és ez még egy nagyon fontos missziója ezeknek a termékeknek.

Keto Nyers🌱 Pizzás🍕 Kenyér🍞
🍕 Szereted a pizza ízét, de sose találsz rá 100%-ban egészséges opciót?
🍕 Ez a pizza a friss alapanyagok és valódi fűszerek kombinációjának eredménye
Fekete🖤 Kel🥬 Chips - Hagymásan🧅
🧅 A hagymás chipsek új dimenziója 🔝
🧅 Legyél az elsők között, akik kipróbálhatják az ország legegészségesebb hagymás chipsét, ráadásul☝️
🌿 Nagyon sok egyéb termékötletem van, amit eddig láttok a boltban készen, az egy kicsin hányada, ami az ötletes listámon van, sok csokikat, fagyikat; wrapek jönnek nemsokára, azokat sokkal bonyolultabb csomagolni és még ki kell fejleszteni a pontos receptet, nagyon sokat kértétek, hogy mikor lesz elérhető. Jönni fognak hamarosan, úgyhogy bármilyen kicsiny összegnek tűnhet, sok kicsi sokra megy, mert amíg ebben a világban élünk, addig sajnos azért van szükség a pénzre, hogy tudjunk tenni a változásért, és nem azért, hogy halmozni tudjuk a vagyont, tehát bármivel is tudsz támogatni, azt az alábbi linken megteheted.
 
🌿 Vagy egy megosztás is nagyon-nagyon sokat segít abban, hogy bármely ismerőseid, akik befektetési lehetőséget keres, aki befektetésekben gondolkodik, akkor is küld el neki mindenképpen az oldalamat, a profilomat, elérhetőségeimet, mert mindemellett, amit eddig leírtam, az egész vállalkozásban nagyon sok profit lehetőség van, amiből eddig egy forintot sem láttam, mert az összes profit, ami bejött, mindet, 110%-ban + még mindenemet, ami eddig volt, visszaforgattam, hogy tudjam fejleszteni a felszeléseket számotokra, hogy tudjam fejleszteni az üzletet!
 
🌿 A számok nincsenek túl nagy méretben eddig, kb. havi 1-2M forgalmat tudok lebonyolítani egyedül, és ezért van szükség befektetőkre, hogy több alkalmazottal tudjunk dolgozni, több embert érjünk el, több emberÉRT, és lélekért tudjunk tenni.

🌿Köszönöm, hogy végigolvastad! - Várom a vállalók szellemű és tettre képes visszajelzéseiteket! - Valósítsuk meg álmainkat együtt! 🌿

Közvetlen banki átutalás

ERSTE BANK
11600006-00000000-97592101
Név: Nyergesy Péter
IBAN: HU60116000060000000097592101
BIC: GIBAHUHBXXX

PayPal Támogatás

Kattints a Donate gombra itt.

Támogass Kriptovalutával

Az egész online boltban is elfogadjunk fizetőeszközként!

Mert szeretünk...

Most ingyenes a szállíttás!

Kód: veganuary

érvényes: 2022. febr. 15-ig