🌱 Hogyan tároljam a kenyereket🥪? / Mennyi ideig áll el?

A kenyerek vákuumba bannak csomagolva.

2-3 hétig, akár 1 hónap után is frissek maradnak a vákuumcsomagolásnak köszönhetően hűtés nélkül

Ha nagyobb mennyiséget rendelsz és tudod, hogy lassabban fog fogyni, akkor vákuumcsomagolásosan is hűtőszekrényben tárolandó.

Felbontás után 1-2 napon belül elfogyasztandó. Vagy természetesen hűtőszekrényben tároldandó!

A Kale Chips 100% ki van aszalva, így az majdnem örökké eláll, nem szükséges hűtés, természesen száraz hűvös helyen tárolandó, nedvességtől távol, ez a nyers kenyerekre is vonatkozik!

🌱 Mivel / hogy egyem?

Teljes étkezéseket egy az egyben válts ki velük nyugodtan!

2-3 szelet és kész is a reggeli vagy az ebéd.

Feltét, és semmi más fogást nem kell készíteni mellé, én általában mindig magában eszem egy kis folyékony mással, amiből nekem a kedvencem: Avokádó, Paradicsom, Paprika, Uborka, stb… Pár szelet ilyen zöldségek, gyümölcsökből, és máris elértük a tökéletest!

Sok friss zöldséggel és gyümölccsel érdemes fogyasztani, mint minden aszalt termék, ez is könnyen megszívja magát, ezért ajánlatos, többek közt tisztított vízzel, kevés teával, citromos vízzel, stb.-vel fogyasztani!

🌱 Mennyi kalóriát / mikro és makró tápanyagot tartalmaz a kenyér?

A számok magukért beszélnek, nézd meg a chronometer adatokat:

🌱 Hogyan készülnek a kenyerek?

A folyamat gyakorlatilag az összes összetevő gondos összekeverése és kíméletes kiaszalása 45C fokon, ezzel megőrizve az összes vitamin és enzim maximális sértetlenségét!

A száraz összetevők általában lenmag, zab, és egyéb magok, magvajak

A vizes összetevők nagyon sok ízben általában a cukkini. Ez a legdominánsabb, de mégis semleges ízt adó, amit kedvünkre izésíthetünk később.

A gyakori kérdések szerkesztés alatt…