Rólam

3 éve jómagam 130-nál is több kiló voltam, azóta sikerült 50 kg-t leadni! Ez talán túl szépen is hangozhatna, mintsem, hogy igaz lenne❓

Pedig Az!!

Az én méreteimmel talán egy kicsit könnyebb dolgom volt, ugyanis 196 cm vagyok, de most nem ez a lényeg!

Ami viszont az, hogy Te is el tudod ezt érni!

Legjobb súlyom 83 kg volt, és izmot💪 is építettem vissza azóta!

Jelenleg egy 95-100kg körül tartom magam, testépítői🏋️ ambícióim mellett!

Eme sikeremhez nagyban hozzájártul a nyers🌱 ételek fogyasztása, és tudománya!

👉 Ha szeretnél többet tudni lépj velem kapcsolatba még ma!

Nagyon sok célom(unk)-van… kezdjük a hazai piac felvirágoztatásával a nyers termékek terén!Tarts velem!

Sziasztok! Nyergesy Péternek hívnak, és elég hosszú út áll már mögöttem a nyers ételek terén, körülbelül 3 éve találkoztam a témával, egy nagy és teljesen véletlennek köszönhetően, azóta már teljesen megváltozott az életem, vagy ahogy mondják “the rest is history…”

A teljes és hossz történetet a .com angol nyelvű oldalamon olvashatjátok.

Hogy kerek legyen a kép, én Markus munkáiból kezdtem el először tanulni, és hoztam meg a változást overnight, 1 nap alatt, nem szükséges az átmeneti időszak egyáltalán sem, ha az ember valamit tényleg akar, akkor meg TUDJA valósítani! MOST, s semmi máskor!

Az első egy év nagyon sok kutatással és kísérletezéssel telt, mint táplálkozási tudomány, és mind a konyhában, mostanra viszont magabiztosan állítom, hogy “kitaláltam” a dolgok kulcsát, és tudom mit kell tegyek, tudom mit kell tennünk (többes számban direkt) az egész emberiségnek!

Nagyon sokféle business ötletem van, ezek közül az első, ami pár hete elkezdett szárnyra kapni, ezek a nyers kenyerek, sok minden egyéb fog még érkezni, maradjunk kapcsolatban, az oldal lábjegyzetében fel tudtok iratkozni a hírlevelemre!

Semmiről sem kell “lemondanotok”, ugyanúgy tudunk csinálni MELEG pizzát, kolbászt, sajtkrémet, stb…-t nyers növényi egészséges alapanyagokból, mint amihez több tíz éve mind hozzászoktunk, nézzétek az ingyenes recepteket és misem lesz egyszerűbb, annyi kivétellel, hogy nem lesznek egészségügyi problémáink, ez a kifejezés, hogy “betegség” számomra már ismeretlen!

Tarts velem!