Kosár

Szállítási Cím

HASZNÁD AZ “NYPETI10OFF” KUPON KÓDOT ELSŐ VÁSÁRLÁSHOZ 10% KEDVEZMÉNYÉRT!

Biztonságos Fizetés 🔒

Megbízható & Könnyű bankkártyás fizetés a pénztárnál.

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Vásárlás folytatása

ÉRDEKELHET MÉG...

A pénztárnál válaszd a Közvetlen banki átutalás fizetési módot ha lehetőséged van rá. 🏦

Azért preferálom ezt a módot, ugyanis ilyenkor a szolgáltató nem ül a termékek árain 1 hetet és a lehető leghamarabb el tudjuk kezdeni a gyártást és tudnak hozzád eljutni!
Mindemellett nem is von le 2% részesedést magának.
Kérlek ha tudod támogasd ezzel is munkánkat.” – Üdvözlettet: Peti – Jó vásárlást – “Remélem boldoggá tehetem a te konyhádat is”

Fizess Biztonságosan Kriptovalutával. 🔐

Az egész online boltban is elfogadjunk fizetőeszközként!

💬ti mondtátok

💬ti mondtátok

Ne gondolkozz. 😉Teljes szívből ajánlom Peti kenyereit, termékeit mindenkinek: vegáknak, diétázóknak, ketogén étrendhez, inzulinrezisztenseknek aki egészség tudatos.. a sor végtelen.. Életmentő volt aznap amikor a munka miatt azt sem tudtam mit egyek hirtelen. Szabályozta a vercukrom nem jött rám "falási roham". Tömény egészség, kenyérbe zárva. Azt hiszem a "figgőd" leszek. 😁Köszönjük, hogy vagy Nekünk. 🙏
Nagyon becsülöm Peti munkásságát és elhivatottságát az egészséges nyers ételek iránt. Rengeteg inspiráló ötlete van, alig vártam, hogy magam is megkóstolhassak valamit abból, amiket készít! Külön hálás vagyok a nyitottságáért, rugalmasságáért, amit az ízek kiválasztásánál és az alapanyagok megválasztásakor tapasztaltam! 🙂 Személyes ötletekre is maximálisan nyitott és jó érzékkel alakítja tovább a tapasztalatai szerint. Törekszik a folyamatos fejlődésre, amit szintén becsülök benne! Az adagok bőségesek, laktatóak, és nem utolsó sorban minőségi élő ételek. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! 🙂
Az örök kedvencem egy kis azori banánlekvárral! Elég kalandos utazásra vittünk élőkenyereket, és már kicsekkoltunk a szállásunkról, amikor az utolsó túránkon konstatáltuk, hogy csak a kókuszos-csokis élőkenyér, a banán lekvár és egy kis mogyi van nálunk. Elsőre furcsa kombinációnak tűnt, de azóta is emlegetjük, annyira tökéletes volt!
Ma reggel végre a kezembe kaptam a finomságokat 😍 eddig a mákos ananászt és a diós kenyeret bontottam meg ..Valami Isteni ! Köszönöm Peti, nagyon nagy segítség most, hogy nem nekem kell bíbelődni velük.
Aki szeretné kipróbálni, tudja ugye hogy hol tudja megrendelni ?
Ez a csomag nagyon jo az olyanoknak, akiknek elsore nehezen menne a valasztas a sok-sok fantasztikus iz kozul! 🙂
veganett
Nagyon finomak és gondosan csomagolva érkeztek meg!
Antalné Jutka
Fantasztikus ízek, szuper alapanyagokból, szívvel-lélekkel készítve 🙂
Petró-Váradi Mónika
Egy falat felhő.. 🙂 Már nagyon régóta vártam, hogy valaki legyen olyan motivált, hogy a világ egyik legegészségesebb dolgát elkészítse a lusták helyett, és ennyire finomra, köszi!
K. Molnár Emese
Kedves Péter!A nagy helyzet az, hogy kicsit szkeptikus voltam. Aztán megérkezett a csomagocskám és én nem voltam otthon éppen. Így a leánykám kóstolta meg először és azt mondta: Anya ez fantasztikus! Este alig vártam hazaérjek és én is ehessek belőle. És igen! Fantasztikusak!Köszönöm hálásan és szeretettel!!! Emese
Nagy Gizella Emese
Nagyon vártam, hogy megkóstolhassam Peti nyers kenyereit. Változatos ízekből kaptam kóstolót, mindegyik elnyerte a tetszésemet. Nagyon finomak és egészségesek.
Kata

Utánvétes Fizetés 💶

Utánvétes Fizetést is elfogadunk!
Ha csak készpénzed van és szeretnéd meglepni a családodat egy kis finomsággal!