Sokat gondolkodtam a minap, hogy hogy tudom mégjobbá tenni a receptjeim száraz részét, a lenmag ugyanis a legjobb, legkevesebb szénhidrátokban, és legmagasabb omega3-ban, de tulságosan “ragad”, és egy kicsit csökkenteni akartam eme tulajdonságon, hogy egy kicsit kevésbé szívja meg magát vízzel emésztéskor a kenyér, úgyhogy most kipróbáltam a egy kis porrá örölt gluténmentes zabpehellyel, az így ugyanolyan csodálatos, és kiaszalva sem volt csalódás, nézzetek körbe a weboldalon a recept pedig itt találhato a postban

🌱 NYERS AVOKÁDÓ🥑 KENYÉR🍞

Recipe by NyPetiCourse: Reggeli, EbédCuisine: ReformDifficulty: Könnyű
Adagok

4

Adagok
Előkészítési idő

30

minutes
Aszalási Idő

10

hours 
kalória

259

kcal

Hozzávalók

  • 2 Pohár Örölt Lenmag

  • 2 Pohár Zabpehely porrá örölve (gm, természetesen minden az a listában)

  • csipet himalája só

  • 1 egész citrom

  • 4-5 nagy paradicsom

  • 1 lilahagyma

  • 4-5 gerezd fokhagyma

  • 1 pohár sörélesztő

  • csipet fehérbors

  • petrezselyem

  • koriander

  • és sok sok friss avokádó

elkészítés

  • RÖVIDEN GYAKORLATILAG MINDENT ÖSSZETURMIXOLUNK ÉS ÖSSZEKEVERUNK, DE HOSSZABBAN:
  • Egy másik nagyobb turmixkehelyben a folyékony alapanyagokat, eme esetben az avokádó paradicsom és hagymákat teljesen folyékonnyá turmixoljuk és hozzáadjuk a szárazhoz.
  • Szeretem a petrezselymet és koriandert kézzel felvágva hozzáadni, hogy látszódjon is belőle valami, de mehet az is akár a folyékonyakhoz turmixolni, ha úgy egyszerűbb valakinek.
  • És ennyi, mindent szépen összekeverünk, kiterítjük egy aszalólapra, kb 8-16 órát aszalódik mindkét oldalon, juhuuuu!
  • Lehet rendelni is tőlem, és gyönyörködni a képekben!
  • https://nypeti.hu/product/nyers-avokado-kenyer/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük