HASZNÁLD AZ “NYPETI10OFF” KUPOKÓDOT ELSŐ VÁSÁRLÁSHOZ 10% KEDVEZMÉNYÉRT!

RÓLAM

RÓLAM

3 éve jómagam 130-nál is több kiló voltam, azóta sikerült 50 kg-t leadni! Ez talán túl szépen is hangozhatna, mintsem, hogy igaz lenne❓

Pedig Az!!

Az én méreteimmel talán egy kicsit könnyebb dolgom volt, ugyanis 196 cm vagyok, de most nem ez a lényeg!

Ami viszont az, hogy Te is el tudod ezt érni!

Legjobb súlyom 83 kg volt, és izmot💪 is építettem vissza azóta!

Jelenleg egy 95-100kg körül tartom magam, testépítői🏋️ ambícióim mellett!

Eme sikeremhez nagyban hozzájártul a nyers🌱 ételek fogyasztása, és tudománya!

👉 Ha szeretnél többet tudni lépj velem kapcsolatba még ma!

Nagyon sok célom(unk)-van… kezdjük a hazai piac felvirágoztatásával a nyers termékek terén! – Tarts velem!

SZIA!

RÓLAM

🌱 Nyergesy Péternek hívnak.
Hosszú út áll már mögöttem a nyers ételek🥗 terén, körülbelül 3 éve találkoztam a témával, egy nagy és teljesen véletlennek köszönhetően, azóta már teljesen megváltozott az életem, vagy ahogy mondják “the rest is history…”
 
🌱 Egy éjszakai műszakban anno, amikor mindenki azon gondolkodott mivel üsse el az időt, találtam egy ▶️videót, ami nem más volt mint Markus Rothkranz interviewja Dr. Nūn Sava-Siva Amen-Ra-val. Akkor még nem tulajdonítottam túl nagy szerepet ennek, megnéztem és ennyi volt.
Fél évre rá viszont újra előkerült a gondolatok között ez az egész… És megnéztem még egyszer… Azt hiszem általában az életben mindent kétszer kell megismerjünk, hogy tegyünk is a dolgokért, nekem ez volt a tapasztalatom. Van aki 1000 hiba után sem tanul, és van aki egyből tud lépni, az utóbbira törekszem mindig!
 
🌱 Elkezdtem utánanézni mindennek, hogy ki is készítette ezt a videót, elolvastam Markus ingyenes Heal Yourself 101 könyvét📚 alig pár röpke nap alatt. És itt kezdődött minden…
 
🌱 Egy éjszaka alatt másnap már nem voltam hajlandó semmi hőkezelt🔥 és állati eredetű dologra ételként tekinteni, legalábbis semmiképp nem, mint ami az optimális élethez szükséges, hogy fejlődjünk, és haladjunk az önmegvalósításunk felé!

🌱 Az első egy év nagyon sok kutatással és kísérletezéssel telt, mint táplálkozási tudomány, és mind a konyhában👨‍🍳, mára már viszont magabiztosan állítom, hogy “kitaláltam” a dolgok kulcsát, és tudom mit kell tegyek és tennünk. Így is cselekszem azóta minden nap!

🌱 Ez mindig így volt az én életemben, amikor egy témában elég magabiztos leszek, akkor elkezdem azt megosztani másokkal, ez jelen esetben olyan másfél évbe telt és itt vagyunk most!
 
🌱 Nagyon sokféle business ötletem van, ezek közül az első, ami pár hónapja elkezdett szárnyra kapni, ezek a nyers kenyerek🥪 & chipsek, sok minden egyéb fog még érkezni, maradjunk kapcsolatban, az oldal lábjegyzetében fel tudtok iratkozni a hírlevelemre!
 
🌱 Semmiről sem kell “lemondanotok”, ugyanúgy tudunk csinálni MELEG pizzát🍕, kolbászt, sajtkrémet🧀, stb…-t nyers növényi🌱 egészséges alapanyagokból, mint amihez több évtizedet mind hozzászoktunk, nézzétek az ingyenes recepteket (elsődlegesen instagramon van kint a legtöbb) és semmi sem lesz egyszerűbb, annyi kivétellel, hogy nem lesznek egészségügyi problémáink, ez a kifejezés, hogy “betegség” számomra már ismeretlen!
 

🌱 Tarts velem!💪

Mert szeretünk...

Most ingyenes a szállíttás!

Kód: veganuary

érvényes: 2022. febr. 15-ig